torsdag 20. mai 2010

Vakre Vingsand!

Nå er vi i Vingsand! Masse bra buldring her:)
Torstein på Eldorado (?)

På veien stoppet vi i Stryn. Selv om cragget så veldig bra ut, fikk eg nok en gang bekrefta at eg ikje e en tauklatrer. Torstein var litt mer gira! Hyggeli liten by hvor vi fikk servert gratis grillmat/kaffi og drikke på Rema..

Vi stoppet også på Matre, hvor vi ble guidet av jomar, kiffen og stephen til fine klassikere som den hvite eggen (ovenfor) og en tøff 7A+ (nedenfor) som eg ikje huske navne på. Jeg gikk også et bulder i gjeddehenget. Tror d het smågjeddene. Et sted eg må tilbake til igjen!!

fredag 14. mai 2010

Lysebotn

Etter 2 og en halv time i bilen, kom vi endelig fram til Lysebotn. Både jeg og Torstein var for sliten til å støte hardt, jeg etter 4 timer med riving på tirsdag og masse buldring (og trasking) dagen før. Apis har fått nye supergira eiere, som allerede har startet ombygginga av senteret. Blir spennende å se fremmover:) Andreas O. og W. og Stian var der allerede. Stian hadde en kjempedag, deer han flasha kvassteidn stående (ca. 7B), jekk crazy frog og en 7C.

Selv hadde eg komt mg igjennom stort sett alt på kvassteidn sit. i flashen, men klarte å tryne fra jugs helt i toppen...sliten..hadde ettpar halvhjerta forsøk etterpå, før vi gikk videre. Jeg klarte å flashe Dick and Daisy(ca 7B), etter en nokså desperat kamp, og vi prøvde på grand day out sit. Vi så også jarle sin Mikkemus klubbhus (7C), som så dritkul ut for de som liker litt luftig buldring.
Jeg fikk også gått Crazy Frog (7B), mens Torstein var nær. Vi hadde tenkt å prøve Moon arete også, men var desverre for trege, så de andre som gikk der i forveien var ferdige.

Glede mg t eg har mulighet t å være der lengre i gode forhold.Har masse å jøre!!


Crazy Frog

Fint sted

grand day out

onsdag 12. mai 2010

Oltedal

torstein-beta
haggel-været

Essensen


De siste par dagene har vi vært i oltedal. Den ene dagen var veldig kjip i starten, nådde kanskje bunn av motivasjonsposen, etter nok en gang å ha fått womanizer smelt i trynet! For ørtene gang sa jeg "aldri igjen!", eller jaffal ikke før i høst..Men fett problem egentlig, altså! Dagen ble bedre etterhvert, og når jeg fikk gått The Return of the jedi igjen, var motivasjonen oppe igjen:) Torstein fant en ny beta, vel og merke veldig forholdsavhengig, ettersom taket ofte er vått. Skal legge ut bilde av dette her. Jedi er uansett et dritfett bulder, og en av favortittene mine!

Neste økt reddet Torstein ved å gå Jedi! Været hadde vært veldig tvilsomt, og vi vurderte faktsik nesten å gå inn å trene heller. Under mørke skyer startet jeg å varme og, og ble mer og mer gira på Den siste reisen. Akkurat når jeg var klar til å støte begynte det å stein-hagle, litt regn kom også.. Toppen ble våt, så jeg psyka ut..Like etter gikk Torstein Jedi. Etter det prøvde jeg litt på Rule of thumb, men ettersom jeg ikke hadde helt dagen gikk jeg heller på Gartneren. Også her ble jeg hindra av haggel og regn og måtte gå tomhendt hjem.

Nok en dag i Myrå. Nå me Tv2. Vi filma litt på Womanizer (som jeg ettpar dager sa jeg aldri skulle på igjen, og igjen har utsatt til tidligst i høst), Jedi og Essensen. Senere på dagen gikk Torstein Essensen og jeg gikk Gartneren etter en knallhard kamp, ettersom jeg var driiitsliten. Flott dag;)

Imorgen blir d Lysebotn tror eg. Glede mg t å prøve d under sjikkelie forhold! På fredag drar vi videre til Bergen, der vi skal teste Matre-buldringen. Søn/man etter drar turen videre opp t Vingsand. Noen som har stoppetips på veien?

fredag 7. mai 2010

Hærlig å være hjemme!

Her er etpar bilder fra Magic, hvor vi var fra den 14. april og frem til vi dro hjem.

Torstein går Supernova (7C)Torstein går Foo Fighter (7B+)
Jeg går left hand of darkness og right hand (felles start) 8A+ og 8A.
Jeg og Torstein skulle egentlig være en uke lengre i Magic, men pga dåli vær bestemte me oss for å dra. 3 båtbilletter og en dyr bot hver (for å ha ungått å sett at me måtte ha betalt autobanebrikke) e me endelig hjemme i Norge igjen etter, for meg, en 3 mnd. lang tur. Deilig å være hjemme i hus og fint vær, etter etpar uker i telt og bil!

Igår hadde vi en kjempegod dag!Jeg gikk Steinbukken(8A+) og Torstein gikk Deja Vu(8A). Kjekt å endeli få rydda litt hjemme :) Her er bilder:

Nedenfor, Torstein påDeja vu

Nedenfor, meg på Steinbukken
Vi er i Stavanger fram til den 14. mai, da kjører vi til Bergen og videre opp til Trondheim.Håper været blir bra!

Ny blogg!

ettersom kanskje 80-90% av innleggene på roga-buldrerne var mine, har jeg bestemt meg for å lage en egen blogg.

oppdateringer fra sveits og her hjemme kommer strax:)

Theress