mandag 6. september 2010

Mye buldring!!:D

Jess, det har endelig begynt å bli kaldere!!!:D Her om dagen måtte eg tilogmed ha på to gensere, skjerf og lue!! Har vært mye ute i d siste, nesten hver dag faktisk, enten som spotter/fotograf eller som buldrer. Har fått noen nye prosjekter og gått noe uventa(haralds gym ss), ellers campa litt, leita litt og gått myye.. Jarle og Andreas fikk gått ett sinnsykt kult bulder, høgt oppi ura i Gloppedalen. En helvettes anmarsj både opp og ned, men om du har mange pads og gode spottere e buldere verdt d.

Her er bilder!!Haralds Gym ss. Slet tidligere med førsteflytte her, nå var d og slippe tåkroken og holde igjen pendelen i toppen som var cruxe. En veldig uventa bestigning, og kan aldri huske å ha buldre så pirkefritt før:) Morsom bratt klatring!! Prøvde også ltt på Fire Årstider ss, men sliter med midtpartiet der, og føler d kanskje e litt lengdeavhengig?noen som har en kort beta?
Torstein har vært nær å gå Bigfoot flere ganger, men sliter me at han drar me sg våte sko fra et vått fottak i starten..

Også prøvde eg Schwaigers igjen.Sist gang eg prøvde den i 07 kjentes d ut som om ribbeina sku knekke, og eg ga mg ganske kjapt, men nå føltes den bedre. Et problem som absolutt står toppranka på ønskelista!!!Bratt, biceps, kryssing, tensjon, få flytt, poifekt!!Her e Andreas sitt problem. Sinnsykt store flytt, spesielt i starten. Var faktisk umulig for mg å bruke deres beta her, men d finnes også en kortmansbeta, som også er veldig kul!!

Vi er miljøbevisste (eller blakke?) og sparer verden for etpar ekstra kjøreturer:)Torstein gik Fire Årstider;)

Og Den nakne og havet

Ut igjen på tirsdag eller onsdag!! GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRaaa